anunturi ziarul adevarul craiova

Adevarul

Ziarul Adevarul este un cotidian national de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana vineri (inclusiv). Se prezinta sub forma de tabloid, avand 60 pagini. Tirajul ziarului este de 37.292 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

Citatii Adevarul
anunturi ziarul anuntul telefonic craiova

Anuntul Telefonic

Ziarul Anuntul Telefonic este distribuit in Bucuresti si imprejurimi, in zilele de luni, miercuri si vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 28.00 cm x 30.00 cm, copertile sunt color. Tirajul ziarului este de 17.000 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul Bursa craiova

Bursa

Ziarul Bursa este un cotidian economico-financiar si formator de opinie al pietei de capital ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 30.00 cm x 53.00 cm, avand 16 pagini. Tirajul ziarului este de 12.000 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi evenimentul zilei
anunturi ziarul capital craiova

Capital

Ziarul Capital este un saptamanal economic si financiar ce apare in toata tara, luni. Este un saptamanal si se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 27.00 cm x 40.00 cm. Tirajul ziarului este de 11.169 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul click craiova

Click

Ziarul Click este un cotidian de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana sambata (inclusiv). Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26.50 cm x 37.40 cm. Tirajul ziarului este de 168.204 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunt fonduri europene
anunturi ziarul curierul national craiova

Curierul National

Ziarul Curierul National este un cotidian de business cu acoperire nationala ce apare de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 28.50 cm x 42.50 cm, avand 16 pagini Tirajul ziarului este de 3.634 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul evenimentul zilei craiova

Evenimentul Zilei

Ziarul Evenimentul Zilei este un cotidian national de informatie generala ce apare de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 32.50 cm x 46.50 cm, avand 24 pagini, copertile sunt policromice. Tirajul ziarului este de 25.000 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

mare publicitate reviste
anunturi ziarul jurnalul national craiova

Jurnalul National

Ziarul Jurnalul National este un cotidian de informatii generale ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 28.50 cm x 44.50 cm, avand 32 pagini, din care 8 sunt policromice. Tirajul ziarului este de 40.075 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul libertatea craiova

Libertatea

Ziarul Libertatea este un cotidian national de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26.50 cm x 39.00 cm, avand 16 pagini. Tirajul ziarului este de 99.299 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi jurnalul national
anunturi monitorul oficial craiova

Monitorul Oficial

Monitorul Oficial al Romaniei este publicatia oficiala a statului roman, in care se public─â actele prevazute conform legii: citatii, pierderi, licitatii, concursuri, convocatoare, situatii financiare etc.


PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul national craiova

National

Ziarul National este un cotidian de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid, avand minimum 20 de pagini, din care 8 pagini sunt in policromie. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT

 

anunturi ziarul romania libera craiova

Romania Libera

Ziarul Romania Libera este un cotidian national de informatie generala ce aparede luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 37.00 cm x 51.40 cm, avand 32 pagini. Tirajul ziarului Romania Libera este de 39.465 exemplare pe editie.

 

PUBLICA ANUNT