mare publicitate academia catavencu

Academia Catavencu

Revista Academia Catavencu este o revista de umor, declinata in ironie si satira. Este un saptamanal, ce apare Miercuri. Tirajul revistei este de 39.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 mare publicitate adevarul sanatate

Adevarul Sanatate

Revista Adevarul Sanatate reprezinta un supliment de sanatate ce se distribuie gratuit impreuna cu ziarul Adevarul, in fiecare saptamana, Vineri. Tirajul revistei este de 36.573 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate beau monde

Beau Monde

Revista Beau Monde este lider in categoria revistelor de stil si frumusete din Romania. Apare lunar la inceput fiecarei luni. Tirajul revistei este de 16.317 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

Citatii Adevarul
mare publicitate revista bucataria de azi

Bucataria de azi

Revista Bucataria de azi este un ghid practic cu retete culinare si informatii necesare in orice bucatarie.. Apare lunar la inceput fiecarei luni. Tirajul revistei este de 37.369 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revista business magazin

Business Magazin

Revista Business Magazin se adreseaza oamenilor activi, tineri si oricarei persoane interesate sa inteleaga ce se intampla in jur. Apare saptamanal in fiecare luni, iar tirajul este de 9.549 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi evenimentul zilei
mare publicitate revista casa si gradina

Casa si gradina

Revista Casa si gradina este una dintre cele mai complete reviste de amenajari. Apare lunar, iar tirajul acesteia este de 18.300 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revista catavencii

Catavencii

Revista Catavencii este cel mai “tanar” si in acelasi timp, cel mai important saptamanal de satira din Romania, ce apare in fiecare Miercuri. Tirajul revistei este de 50.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi romania libera
mare publicitate revista click! ghid tv

Click! Ghid TV

Revista Click! Ghid TV este un supliment gratuit cu program TV ce se distribuie gratuit impreuna cu ziarul Click, saptamanal in fiecare Vineri. Tirajul ziarului este de 167.057 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revista click! pofta buna!

Click! Pofta buna!

Revista Click! Pofta buna! este o publicatie de top cu specific culinar. Apare lunar, in prima vineri din luna. Tirajul revistei este de 91.518 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunt fonduri europene
mare publicitate revista click! sanatate!

Click! Sanatate!

Revista Click! Sănătate este cea mai vândută revistă de sănătate din România, ce apare lunar, vinerea. Tirajul revistei este de 91.518 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revistaconfort magazin

Confort Magazin

Revista Confort Magazin este o publicaţie de design, amenajări interioare şi life style. Apare de 6 oripe /an : ianuarie-februarie, martie-aprilie, mai-iunie, iulie-august, septembrie-octombrie, noiembrie-decembrie. Tirajul revistei este de 9.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate reviste
mare publicitate revista cosmopolitan

Cosmopolitan

Revista Cosmopolitaneste cea mai bine vanduta revista din lume pentru tinerele femei, este mai mult decat o revista; este un mod de viata, urmat cu rigurozitate de catre cititori. Apare in fiecare luna din an. Se prezinta sub forma de tabloid si are un tiraj de 25.597 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revista femeia

Femeia

Revista Femeia este o revista care incurajeaza lectura activa implicarea si comunicarea, o revista inspirata si adaptata dupa trendurile internationale, ce apare lunar. Se prezinta sub forma de tabloid si are un tiraj de 25.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi jurnalul national
mare publicitate revista femeia de azi

Femeia de azi

Revista Femeia de azi este o publicatie 100% locala, foarte apropiata de cititori, care, uneori sunt implicati in procesul de creare al revistei, ce apare saptamanal, Vineri. Tirajul revistei este de 105.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate revista fhm

FHM

Revista FHM este o parte al conceptului de masculinitate care este prezent in 30 de tari din toata lumea si este in continua crestere, ce apare lunar. Tirajul revistei este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

transport persoane italia
mare publicitate revista forbes

Forbes

Revista Forbes este cea mai importantă publicatie de business & business life din România, ce apare bilunar, Vineri. Tirajul revistei este de 13.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate gradina mea de vis

Gradina mea de vis

Revista Gradina mea de vis este un ghid complet de instruire in arta amenajarii si ingrijirii gradinii si terasei, ce apare lunar. Tirajul revistei este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista historia

Historia

Revista Historia este o pulicatie cu specific istoric, ce apare lunar, in data de 15 a fiecarei luni.

Tirajul revistei este de 12.382 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista mami

Mami

Revista Mami este cea mai de incredere sursa de informare oferita de catre specialistii de top in sanatatea copilului, nutritie, psihologia copilului si pedagogie, ce apare lunar. Tirajul revistei este de 12.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitatea revista mami de azi

Mami de azi

Revista Mami este un ghid complet de sfaturi si informatii parctice necesare viitoarei sau actualei mame, ce apare lunar. Tirajul revistei este de 20.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate marie claire

Marie Claire

Revista Mami este revista de moda cu substanta si caracter pentru cititoarea cu simt al stilului si un punct de vedere bine definit, ce apare bianual. Tirajul revistei este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate miresici

Miresici

Revista Miresici este un ghid complet pentru mirese si nunti, conectata la cea mai puternica comunitate de mirese din Romania, apare de 4 ori pe an, la inceputul fiecarui anotimp. Tirajul revistei este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate national geographic

National Geographic

Revista National Geographic este este o publicatie educativa,  dar si de divertisment care vizeaza toate genurile de cititori, ce apare lunar. Tirajul revistei este de 14.700 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista ok

OK!

Revista OK! este cea mai influentă revista de celebritati din lume, care dezvaluie poveşti în exclusivitate si interviuri din lumea starurilor locale şsi internaţionale, ce apare bisaptamnal, Vineri.Tirajul revistei este de 75.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista stiinta&tehnica

Stiinta & Tehnica

Revista Stiinta & Tehnica este revista care produce viitor pentru toti cei dornici si pregătiti sa-i primeasca mai devreme, ce apare lunar, in ultima zi de luni a fiecarei luni. Tirajul revistei este de 15.000 exempare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista sanatatea de azi

Sanatatea de azi

Revista Sanatatea de azi este o revista care ofera sfaturi de sanatate, frumusete si nutritie in acelasi timp, ce apare apare lunar. Tirajul revistei este de 55.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate revista story

Story

Revista Story este o revista de moda orientata catre celebritati, ce apare o data la doua saptamani, Luni. Tirajul revistei este de 16.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 
mare publicitate revista tango

Tango

Revista Tango este o revista dedicata femeilor care stiu sa se miste, cu aparitie lunara infiintata in Mai 2005. Tirajul ziarului este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate villa design

Villa Design

Revista Villa Design este dedicata specialistilor, dar este si o publicatie de referinta pentru tinerele talente, ce apare bianual in iunie si decembrie. Tirajul revistei este de 6.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII