mare publicitate gazeta de sud

Gazeta de Sud

Ziarul Gazeta de Sud este un cotidian de informatie generala ce apare in judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti, Valcea, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile de 28.70 cm x 39.80 cm, avand 24 - 32 pagini, Tirajul ziarului este de 21.889 exemplare pe editie.

VEZI DETALII

 

Citatii Adevarul
mare publicitate adevarul sud-centru

Adevarul Sud-Centru

Ziarul Adevarul Sud-Centru este un cotidian regional de informatie generala ce apare in Sudul si Centrul tarii, de luni pana vineri (inclusiv). Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 29.50 cm x 50.00 cm. Tirajul ziarului este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

Cuvantul Libertatii

Ziarul Cuvantul Libertatii este un cotidian de informatii generale ce apare in judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Valcea, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 27,8 x 39 cm, avand 24 pagini. Tirajul ziarului este de 10.500 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi evenimentul zilei
mare publicitate ziarul gazeta oltului

Gazeta Oltului

Ziarul Gazeta Oltului este un cotidian de informatii generale ce apare in judetul Olt de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 29 x 43 cm. Tirajul ziarului este de 2.500 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate ziarul semnal de olt

Semnal de Olt

Ziarul Semnal de Olt este un saptamanl de informatii generale ce apare in judetul Olt in ziua de miercuri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 25 x 36 cm, avand 16 pagini din care 6 policromie. Tirajul ziarului este de 2.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunt fonduri europene
mare publicitate ziarul gorjeanul

Gorjeanul

Ziarul Gorjeanul este un cotidian de informatie generala ce apare de luni pana vineri, in judetul Gorj. Se prezinta sub forma de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 37.00 cm x 26.50 cm, avand 8 pagini. Tirajul ziarului "Gorjeanul" este de 3.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate ziarul impact de gorj

Impact de Gorj

Ziarul Impact de Gorj este un cotidian de informatie generala ce apare de luni pana vineri in judetul Gorj. Se prezinta sub forma de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 25.00 cm x 38.60 cm, avand 16 pagini, din care 8 sunt policromatice. Tirajul ziarului este de 1.200 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate reviste
mare publicitate ziarul piata severineana

Piata Severineana

Ziarul Piata Severineana este un bisaptamanal ce apare marti si vineri in judetul Mehedinti. Se prezinta sub forma de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 26.00 cm x 35.00 cm, avand 32 pagini, din care 8 pagini sunt in policromie. Tirajul ziarului este de 3.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate ziarul curierul de valcea

Curierul de Valcea

Ziarul Curierul de Valcea este un cotidian de informatii generale ce apare in judetul Valcea, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26 x 37 cm, avand 16 pagini, din care 4 sunt policromice. Tirajul ziarului este de 3500 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi jurnalul national
mare publicitate adevarul

Adevarul

Ziarul Adevarul este un cotidian national de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana vineri (inclusiv). Se prezinta sub forma de tabloid, avand 60 pagini. Tirajul ziarului este de 37.292 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate anuntul telefonic

Anuntul Telefonic

Ziarul Anuntul Telefonic este distribuit in Bucuresti si imprejurimi, in zilele de luni, miercuri si vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 28.00 cm x 30.00 cm, copertile sunt color. Tirajul ziarului este de 17.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi libertatea
mare publicitate bursa

Bursa

Ziarul Bursa este un cotidian economico-financiar si formator de opinie al pietei de capital ce apare in toata tara, de luni pana vineri. se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 30.00 cm x 53.00 cm, avand 16 pagini. Tirajul ziarului este de 12.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

mare publicitate capital

Capital

Ziarul Capital este un saptamanal economic si financiar ce apare in toata tara, luni. Este un saptamanal si se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 27.00 cm x 40.00 cm. Tirajul ziarului este de 11.169 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

anunturi ziare locale
mare publicitate click

Click

Ziarul Click este un cotidian de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana sambata (inclusiv). Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26.50 cm x 37.40 cm. Tirajul ziarului este de 168.204 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate curierul national

Curierul National

Ziarul Curierul National este un cotidian de business cu acoperire nationala ce apare de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 28.50 cm x 42.50 cm, avand 16 pagini Tirajul ziarului este de 3.634 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate evenimentul zilei

Evenimentul Zilei

Ziarul Evenimentul Zilei este un cotidian national de informatie generala ce apare de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 32.50 cm x 46.50 cm, avand 24 pagini, copertile sunt policromice. Tirajul ziarului este de 25.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate jurnalul national

Jurnalul National

Ziarul Jurnalul National este un cotidian de informatii generale ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 28.50 cm x 44.50 cm, avand 32 pagini, din care 8 sunt policromice. Tirajul ziarului este de 40.075 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate libertatea

Libertatea

Ziarul Libertatea este un cotidian national de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana sambata. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26.50 cm x 39.00 cm, avand 16 pagini. Tirajul ziarului este de 99.299 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate national

National

Ziarul National este un cotidian de informatie generala ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 26.50 cm x 35.50 cm, avand minimum 20 de pagini. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate ziarul romania libera

Romania Libera

Ziarul Romania Libera este un cotidian national de informatie generala ce aparede luni pana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 37.00 cm x 51.40 cm, avand 32 pagini. Tirajul ziarului Romania Libera este de 39.465 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII

 

 
mare publicitate ziarul financiar

Ziarul Financiar

Ziarul Ziarul Financiar este un cotidian de business ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 42.00 cm x 63.00 cm, avand 12 pagini, din care 6 sunt policromice. Tirajul ziarului este de 15.000 exemplare pe editie.

 

VEZI DETALII